8.jpg

Neste løp

 

Løp 3 og 4 på rudskogen lørdag 22 juni. 
 
Det blir stradale denne helgen! 
Les mer på: http://www.klubbalfaromeo.no/stradale/
 
BMW CAR CLUB Racing Norge kommer som gjesteklasse denne helgen! Det blir utrolig spennende. Det er alltid action når vi har med BMW-klubben! 
 
Vi gleder oss! Che la forza sia con il tou garage e strumenti!

 

 

Corsa Italiana - Norges hyggeligste racingserie

Siden starten i 2007 har vi utviklet oss til å bli en serie med høyt nivå både sportslig og arrangementsmessig. Samtidig har vi klart å beholde og utvikle det gode miljøet serien har blitt kjent for. Her går førerne rundt i depotet og gir råd eller en hjelpende hånd der det trengs. Også utenfor banen holder mange kontakten. Hjelper til med å oppgradere bilene - eller bygger nye. Kort sagt et hyggelig miljø som passer de fleste uansett nivå og ambisjoner.

Diskusjonsforum

Sleng deg med i diskusjonen på vårt eget forum

Terminliste 2019


Dato Bane Arrangør
11. mai Karlskoga CAR
22.jun Rudskogen KARN
17.aug Vålerbanen (ID) KARN
31.aug Vålerbanen BMW
14.sep Knutstorp CAR
5.okt Rudskogen KARN

Det kommer mer informasjon om hva slags gjesteklasse vi får.

Race 2 2013

ndre løp Startet med ennå heftigere fight mellom Hansen og Horne, noe som varte i 5 runder. Da ble Horne stående i ”Ejes kurva” med girkassen i fri. Dermed var det fri bane for Hansen frem til målgang. Hardere jobbing ble det for Ivar Olafsen som fikk en forsmak på at ikke kan regne med å være like suveren som i fjorårssesongen. Audun Larsen og Bjørn Vidar Brynildsen fra Grandahl Motorsport viste at de hadde kjørt både bil og gocart før, og bød på god underholdning for publikum. Olafsen klarte til slutt å få et lite forsprang og kom i mål som nummer to. Leif Lødeng blandet seg også inn i kampen, og krysset målstreken som tredjemann, med Larsen og Brynildsen hengende på støtfangeren. Dermed ble det ingen klassevinner i klasse 1, men Hansen vant klasse 2, Olafsen klasse 3, Kjell Karlsen vant klasse 4 og Jens Hagen klasse 5. Nær sagt som vanlig.

Hold deg oppdatert - følg oss på Facebook

Corsa Italiana støttes av: