7.jpg

Neste løp

Nok en sesong er over.

Vi ser fram til å samles våren 2020 for en ny sesong med racing!

Corsa Italiana - Norges hyggeligste racingserie

Siden starten i 2007 har vi utviklet oss til å bli en serie med høyt nivå både sportslig og arrangementsmessig. Samtidig har vi klart å beholde og utvikle det gode miljøet serien har blitt kjent for. Her går førerne rundt i depotet og gir råd eller en hjelpende hånd der det trengs. Også utenfor banen holder mange kontakten. Hjelper til med å oppgradere bilene - eller bygger nye. Kort sagt et hyggelig miljø som passer de fleste uansett nivå og ambisjoner.

Diskusjonsforum

Sleng deg med i diskusjonen på vårt eget forum

Terminliste 2019


Dato Bane Arrangør
11. mai Karlskoga CAR
22.jun Rudskogen KARN
17.aug Vålerbanen (ID) KARN
31.aug Vålerbanen BMW
14.sep Knutstorp CAR
5.okt Rudskogen KARN

Det kommer mer informasjon om hva slags gjesteklasse vi får.

Terminliste 2014

Nå er det på tide å skru ferdig bilen og fyllle opp bensinkanner. Terminliste for Corsa Italiana 2014 er klar. Vi håper på en strålende sesong

Med begrenset banekapasitet og mange aktører med varierte ønsker og behov, er det litt av et puslespill å få på plass en vettug terminliste. Det er ikke bare å sette 5 kryss på en kalender og ringe et par racerbaner. Vi har hatt våre ønsker, men vært avhengig av mange andre for å få kabalen til å gå opp. Med stor velvilje fra Racing NM har vi også i år fått mulighet til å kjøre sammen med dem. Vi måtte si nei takk til de opprinnelige datoene som ble presentert, men i dag falt siste brikkene på plass.
Italiensk dag i tradisjonell form var lenge i faresonen, men Vålerbanen fikk plutselig en ledig dag med "racing-støygrense" ledig, og den fikk vi. Vi ender da opp med en terminliste som i grove trekk er som i fjor

Med forbehold om ting utenfor vår kontroll blir terminlisten 2014 som følger:

Søndag 11. Mai

Sesongstart på Karlskoga sammen med svenske CAR Challenge. Dette har jo blitt en tradisjon, og vi er glade for å kunne videreføre dette samarbeidet.

Torsdag 29. Mai (Kristi Himmelfartsdag)

Trening/Trackday på Rudskogen. Ikke løp, men trening for Corsabiler og trackday for registrerte biler.

Lørdag 7. til Mandag 9. Juni (Pinsen)

Rudskogen sammen med Racing NM.

Lørdag 9. - Søndag 10. August

Vålerbanen sammen med Racing NM. 

Lørdag 13. September

Vålerbanen - Italiensk dag. Tradisjonelt arrangement med racing, trackday og utstilling.

Lørdag 27. September

Rudskogen Sesongfinale. Her skal det avgjøres hvem som blir sammenlagtvinnere, og tradisjonelt blir det kamp til siste sving. Mat og premieutdeling etterpå.

Nærmere informasjon om hvert enkelt arrangement kommer når det nærmer seg, men sett av datoene og varsle konfirmanter, jubilerende svigermødre og gifteklare søsken om hvilke datoer de må styre unna.

Vi håper vi har klart å få til en terminliste som passer de fleste. Flere nykommere har meldt sin ankomst, og noen gamle ringrever har lovt å komme tilbake på banen. Noen bygger ny bil, noen justerer litt på den de har og noen drar vel vogna ut av vinterdvalen kvelden før første løp. Uansett ønsker vi alle hjertelig velkommen til nok en hyggelig sesong i verdens hyggeligste racingserie. 

Gentlemen - Prepare your engines

 

 

Hold deg oppdatert - følg oss på Facebook

Corsa Italiana støttes av: