100.jpg

Neste løp

Sesongen 2020 har hatt litt startproblemer i forbindelse med den pågående Korona pandemien..

Neste løp er på Vålerbanen 22. august, også denne gang har vi også med oss "nykommerene" B-Zero Racing.

B-Zero Racing er en skandinavisk enhetscup for småbilene Citroen C1, Toyota Aygo og Peugeot 107. Les mer om serien her: https://www.b-zeroracing.com/

Det er også gode muligheter for Stradale kjøring med privatbilen. Tidsskjema for dagen litt lenger ned på siden.

 

 

Corsa Italiana - Norges hyggeligste racingserie

Siden starten i 2007 har vi utviklet oss til å bli en serie med høyt nivå både sportslig og arrangementsmessig. Samtidig har vi klart å beholde og utvikle det gode miljøet serien har blitt kjent for. Her går førerne rundt i depotet og gir råd eller en hjelpende hånd der det trengs. Også utenfor banen holder mange kontakten. Hjelper til med å oppgradere bilene - eller bygger nye. Kort sagt et hyggelig miljø som passer de fleste uansett nivå og ambisjoner.

Diskusjonsforum

Sleng deg med i diskusjonen på vårt eget forum

Terminliste 2020

Her er årets ganske sikre terminliste for Corsa Italiana

Dato Bane Arrangør
9. mai Karlskoga CAR
31.mai Rudskogen KARN
20. juni Rudskogen BMW
4.juli Rudskogen KARN
22.aug Vålerbanen (ID) KARN
30. aug Vålerbanen BMW

Karlskoga er avlyst og Svenskene har avlyst årets serie, så det blir dessverre ikke noen løp i Sverige i år.

 

Reglement 2016

Kjære Corsavenner!
 
Vi er inne i den siste sesongen som omfattes av gjeldende regelverk for serien. I forbindelse med løp 5/6 på Rudskogen inviteres teamene derfor til et uformelt diskusjonsmøte rundt oppdateringer i regelverket som skal gjelde fra og med sesongen 2016.
 
Vi treffes på kvelden den 19 juni og kommer nærmere tilbake til evt. saksliste for møtet. Vi oppfordrer flest mulig til å stille og til å bidra i diskusjonene slik at vi kan få innspill til å lage et godt regelverk videre.
 
Eventuelle forslag som ønskes kommunisert til styret på forhånd kan sendes styret på e-post i forkant: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." style="href: "mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hold deg oppdatert - følg oss på Facebook

Corsa Italiana støttes av: