66.jpg

Neste løp

Nok en sesong er over.

Vi ser fram til å samles våren 2020 for en ny sesong med racing!

Corsa Italiana - Norges hyggeligste racingserie

Siden starten i 2007 har vi utviklet oss til å bli en serie med høyt nivå både sportslig og arrangementsmessig. Samtidig har vi klart å beholde og utvikle det gode miljøet serien har blitt kjent for. Her går førerne rundt i depotet og gir råd eller en hjelpende hånd der det trengs. Også utenfor banen holder mange kontakten. Hjelper til med å oppgradere bilene - eller bygger nye. Kort sagt et hyggelig miljø som passer de fleste uansett nivå og ambisjoner.

Diskusjonsforum

Sleng deg med i diskusjonen på vårt eget forum

Terminliste 2019


Dato Bane Arrangør
11. mai Karlskoga CAR
22.jun Rudskogen KARN
17.aug Vålerbanen (ID) KARN
31.aug Vålerbanen BMW
14.sep Knutstorp CAR
5.okt Rudskogen KARN

Det kommer mer informasjon om hva slags gjesteklasse vi får.

Reglement 2016

Kjære Corsavenner!
 
Vi er inne i den siste sesongen som omfattes av gjeldende regelverk for serien. I forbindelse med løp 5/6 på Rudskogen inviteres teamene derfor til et uformelt diskusjonsmøte rundt oppdateringer i regelverket som skal gjelde fra og med sesongen 2016.
 
Vi treffes på kvelden den 19 juni og kommer nærmere tilbake til evt. saksliste for møtet. Vi oppfordrer flest mulig til å stille og til å bidra i diskusjonene slik at vi kan få innspill til å lage et godt regelverk videre.
 
Eventuelle forslag som ønskes kommunisert til styret på forhånd kan sendes styret på e-post i forkant: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." style="href: "mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hold deg oppdatert - følg oss på Facebook

Corsa Italiana støttes av: