Corsa Italiana

Corsa Italiana => Corsa Italiana => Emne startet av: #34 Jens Hagen på 03. Oktober 2016, 17:50:50Tittel: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #34 Jens Hagen03. Oktober 2016, 17:50:50
 ??? Jeg bare lurte på hvor alle ble av som sa de skulle kjøre i år?
Men enda viktigere. Kommer dere i 2017 sesongen?
Om utviklingen fortsetter som nå så er det jo mulig att serien er borte
når dere kommer. Nei la oss håpe det ikke er så ille. Men jeg tror att
vi må prøve å få med så mange som mulig neste sesong slik att vi får
fortsette å leke med biler.
Hva kan vi gjøre for å få med flere? Noen som har noen gode forslag?


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Anders Lorange03. Oktober 2016, 22:38:11
Hør,hør. Legg dette på hjertet.se å få bilene på banen. Ikke bygg dere ihjel. Se på bil nr 50 til Thomas. Ifjor hadde den under 70 hk,jeg fikk den gleden av å kjøre den i noen løp. Kjempegøy,var på pallen hver gang.
Der er på banen og når du treffer resten av pilotene du er med på å bygge miljø. Så få ut f......  ;)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 72 - Bo Wilhelm Kielland04. Oktober 2016, 07:32:16
Det er mange i "gamle" klasse 4 som satt på sidelinja i fjor (jeg er en av de desverre). Har laget et liten undersøkelse, og det er i allefall 6 av bilene som hadde pause som kommer tilbake til 2017 i den klassen (http://www.corsaitaliana.no/forum/index.php?topic=1021.0).

Jeg kommer i 2017, helt klart. Satser på at teltkompis Pål også får bilen tilbake på banen.

bo


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #13 - Rune Risholt04. Oktober 2016, 09:17:49
Jeg kommer.  :D

Tok pause i år i håp om å få i orden noen av de andre entusiastbilene, men resultatet ble at 2016 har vært de kjipeste motor året siden 1983 for min del :) ALDRI MERE, Eneste jeg har fått til var et motorsykkel treff  :o

Pri nr 1 Ha en fungerende Corsa bil  ;D
Pri Nr 2 Ha en fungerende Motorsykkel
Pri nr 3 få skilt på en eller flere av entusiastbilene


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 88 Olav Kristian Huseby04. Oktober 2016, 16:34:28
Jeg får i disse dager de siste delene fra Italia. Kommer nok til neste år, men har da holdt liv i SC, og vært med på de fleste løp, og det gjør nå ikke lengten etter en racerbil noe mindre. SC holder vel også til neste år om CI ønsker det.

Ellers har det blitt ca 5000 km i Merak denne sommeren  8)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #99 - Pål Brovold05. Oktober 2016, 06:45:15
Er litt i tenkeboksen, men ser på mulighetene for at Don C dukker opp i 2017. Hvem som blir pilot(er) er det store spørsmålet foreløpig...

Pål


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Vegar Johannessen05. Oktober 2016, 14:32:23
Planen er å ha en startklar bil en sund før sesongstart. MEN, når Kyrre nå klatrer opp i Mini neste sesong så blir nek hans løp prioritert, selv om jeg ikke har planlagt på dags dato å kjøre like mange løp som denne sesongen  ::)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Jon-Even Johansen05. Oktober 2016, 20:01:27
Scudera Otto planlegger å ha nr 2 og nr 32 klare i god tid😄
Nr 2 skal få en standard 1242 16v og nr 32 skal få litt mer turtall og en strekk i karrosseriet og et tynt lag lakk😄


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Axel Gulbranson07. Oktober 2016, 16:24:33
Jeg er også ganske bekymret for Corsa'ns fremtid. Selv om det kommer enkelte nye deltakere, så er det et problem at mange faller fra.
Jeg er sikker på at hver enkelt har sine gode grunner, og at det ikke skyldes manglende interesse.
Til tross for at det er reservert ca. 100 nummer - med intensjon om å delta, er det bare omkring 25 som stiller til start.
Med et så stort potensiale, så er dette selvsagt alt for dårlig!
Det er selvsagt mange årsaker til denne situasjonen. Utover ren interesse krever racing tid, "overskuddsøkonomi", aksept fra familie, tekniske kunnskaper, mekkemuligheter osv.osv.

Ser vi på hvordan Corsa'n har utviklet seg fra den spede begynnelse for ti år siden, krever det nå ganske andre resurser for å få istand en konkurransedyktig bil. Jeg vil tro at de aller fleste som kaster seg ut i dette sirkuset, gjør det med et ønske/håp om å kunne konkurrere med de beste. Selv om det bare er plass til tre på pallen....
Utviklingen i det tekniske reglementet tillater veldig avanserte modifikasjoner, som bare noen få har mulighet for gjennomfør selv. Det kan virke skremmende for mange. Jeg kjenner i hvert fall en som har bygget bil, som ikke lenger vil bruke tid å penger på dette. Det er sikker flere der ute.

Femten- års grensen (er ikke oppdatert i reglementet) ble plutselig tatt bort. Fabrikksbygde racerbiler er også nå tillatt. Jeg syntes man har fjernet seg ganske langt fra den opprinnelige tanken om å arrangere en racingserie tilpasset eldre, rimelige biler. Dette i kontrast til Historisk racing! Det positive med HR er at regelverket er konstant og uten vesentlige endringer. Da er det lettere å satse på en langsiktig (dyr) hobby!
For å finne ut hvor skoen klemmer, bør det sendes ut en forespørsel til alle som har tatt ut nummer, med noen enkle spørsmål. Da får vi i hvert fall pålitelig informasjon om hva vi kan forvente. Før vi kjenner årsakene er det vanskelig å finne veien videre.
På fellesmøtet ved sesongslutt ble det enighet om at det skulle kreves en sesongavgift (kr. 2000). Det ble også sagt at denne avgiften skulle man få refusert (kr. 1000 pr race). Dette som en liten gulrot for å stille til start. Veldig god idé!  Dessverre ble det ikke noe av refusjonen, så de 2000 ble en ren ekstra kostnad.
I tillegg forslår jeg at det skal koste noe å sitte på et nummer, f.eks. 500 pr. år. Da vil antakelig noen/mange levere det tilbake dersom man ikke har planer om å benytte det.

Det ble signalisert at det de første ti årene skulle feires. Det syntes jeg var en veldig god idé! Jeg er ganske overbevist om at et slikt arrangement vill bli godt mottatt, særlig om vi kunne ha med våre repektive. De fleste av oss må ha velsignelse for at vi får drive med vår kjære hobby. Uten støtte hjemme så går det ikke....
En slik anledning er et ypperlig forum for å disktutere hvordan vi kan trygge fremtiden for Corsa'n. Det er helt sikkert mange som kan bidra her!
Jeg vet ikke hvordan KARN ser på Corsa prosjektet. Det kunne være interessant med en uttalelse om hvordan KARN ser på Corsa'ns fremtid.
Til slutt: Vi  (#9) satser på full sesong i kl.4 neste år!Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #96 - Henning Pettersen07. Oktober 2016, 22:32:26
Vi hadde planer og intensjoner om å kjøre full sesong med #96 i år. Det første og andre løpet kom for fort på, siden vi manglet noen deler for at bilen skulle bli ferdig. Bilen sto etter hvert "nesten ferdig" med nybygd motor og frisk gearkasse, noe den faktisk fortsatt gjør. Vi hadde hatt mulighet til å hive oss rundt for å ta med oss de to siste løpene, men valgte å ikke kjøre siden vi ikke hadde tid eller mulighet til å teste bilen på bane først. Det ble også et økonomisk spørsmål å skulle sesongdebutere på tampen, både lisenser og sesongavgift er med å på gjøre et par testløp ganske kostbare.
Vet at unnskyldningene ikke holder mål, men det er nå en slags forklaring på hvorfor racingen uteble i år.
Om vi kommer neste år gjenstår å se, bilen er blitt ganske konkurransedyktig og står på stallen og godgjør seg, mens sjåførene har stadig mindre fritid og stadig flere andre bilprosjekter på gang.Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #6 Gabor Kovacs08. Oktober 2016, 13:42:43
Vi har vært lenge borte, men kan bare gjenta igjen at intensjonen er å komme tilbake til serien.  Vi tok en tur til avsluttende løp i år på Rudskogen og traff noen av de gamle kjente sjoførene. De kjørte heller ikke av forskjellige grunner, solgt bilen og brann i bilen som måtte bygges opp. Vi har en bil i deler som må bygges opp. Dette er selvfølgelig innenfor rekkevidde, men tid for dette er problemet.  Vi har heller ikke for tiden ambisjoner for en hel serie, men heller å plukke ut noen løp og ta det for testing.  Å ta ut siste løp er i grunn ikke noe attraktivt som før, fordi sesong avgiften for hele sesongen kommer i tillegg til startavgiften.  Kanskje man kunne lempe på sesongavgiften på siste løpet da? Så kom flere og testet?

Andre ting jeg har fått med meg er at gentlemans reglene ikke står så høyt i hevd lenger, man kan like godt anse bilen ved start som kassert og være glad om man ikke har blitt påkjørt i løpet av to løp, og har en hel bil å ta med seg hjem!  Ikke morsomt å få en påkostet bil smadret av villmann på jag etter pokal som ikke er verdt noe i sammenligning med bilen som er smadret. Kan man med hånden på hjertet si at gentlemansregelen fortsatt gjelder og villmenn blir stoppet?

Når det gjelder forslag om startnummer avgift, så kan vi godt betale det, men tror i grunn at det vil bare medvirke til at flere som sitter på gjerdet vil falle fra, og det er vel ikke det man vil oppnå?

Min observasjon fra siste løp, til tross for flott vær, var at miljøet var blitt mindre, og noe av aktivitetene i pit var redusert.  Lengtet tilbake til tidligere miljø og aktiviteter sammen med kjente. Håper dette kommer tilbake når folk får bilene tilbake på bane igjen!

G.


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Anders Lorange08. Oktober 2016, 15:16:36
Hei Gabor.

Jeg kan forsikre deg om at gentlemansregelen er i Corsa'n fremdeles. Jeg har vært med siden starten og kan ikke si at det har endret seg!
Når et miljøe vokser og en ikke vokser med miljøet kan det nok fort oppleves som du beskriver. Jeg kjenner meg ikke igjen i din beskrivelse. Kom deg inni favnen igjen. Det er like hyggelig som det alltid har vært.
Håper vi sees til våren.


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #80 - Jørund Jenssen08. Oktober 2016, 19:18:04
Planer har jeg masse av, men mangler både tid og penger. Har brukt tid på hus og jobb siste året. Dessverre er jeg ikke er helt ferdig med hverken spesialisering eller hus, og da kan jeg ikke garantere at jeg er tilbake til neste år. Men er absolutt med på nr-reservering, om dette kan hjelpe Corsa'n. 2018 er mer plausibelt for min del.

Ikke at jeg har vært med så mye enda, men savner å være i pit og sparke dekk med en herlig gjeng! Håper virkelig ikke at corsan forsvinner!


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #49 Ole Jørgen Reichelt09. Oktober 2016, 09:37:18
Som debutant i år tør jeg ikke si så mye om hvordan man får tidligere sjåfører og biler tilbake på banen. Men jeg har ganske klare meninger rundt rekruttering og ivaretakelse av de som faktisk stiller til løp. Nå kommer jeg kanskje til å slenge ut et par brannfakler, så på forhånd unnskyld til de jeg rammer urettferdig. ALLE i CI har vært hyggelige og hjelpsomme i min første sesong, bare så det er sagt. Men her er noen ting jeg mener ville bidra til å få med flere - og dette er selvfølgelig helt subjektivt sett fra mitt ståsted.

1. Noen må oppdatere .no-sidene. Nyhetene er gamle, teamene er utdatert etc. Facebook, og nå Instagram, trenger flere saker. Her er første møte med CI for veldig mange, og alle i CI bør bidra.

2. Opprett fadderordning og velkomstkomite og fortell om det på web. Jeg er så heldig at jeg har hatt med en kamerat på alle løp i år (det var ikke planlagt når jeg kjøpte bil, tok lisens og bestemte meg for CI), uten han hadde jeg kanskje kastet inn håndkle allerede etter Karlskoga. Jeg fikk endel info på forumet og når jeg besøkte en pilot hjemme, men var ikke forberedt på feks været. Vi møtte noen av de hyggeligste pilotene når vi kom, men var overlatt til oss selv til å finne ut hva vi skulle gjøre. Heldigvis hadde kameraten min mer peil enn meg. Vi fikk hjelp når vi spurte, men jeg løp rundt som en hodeløs høne og hadde jeg vært alene hadde jeg nok ikke trivdes så godt. Dette går på småting, hvor parkere, finne strøm, innsjekk etc.

3. En forlengelse av punkt over - "gamle" piloter, vær grei å hilse på de nye. I Norges hyggeligste racingserie er det fortsatt flere piloter jeg ikke har hilst på. Har etterhvert fått litt oversikt, men kjenner ikke alle fjes så selv om jeg har forsøkt å gå endel rundt å hilse har jeg ikke rukket alle. Hvis det bare er "den gamle gjengen" som blir ivaretatt og pause-piloter på besøk ikke vil si velkommen til nye fungerer ikke slagordet helt som tenkt er jeg redd.

Jeg har flere punkter, men tar en pause her. Har selv forsøkt å rekruttere flere piloter og vet det er vrient, så derfor disse tre for å ta imot og ivareta de nye som faktisk kommer.
Og igjen, alle dere jeg har hilst på og pratet med (og helt sikkert resten av gjengen); tusen takk for all hjelp, støtte og moro i 2016. Selv om #49 fortsatt står med ødelagt drivaksel, gir og diff er jeg 100% innstilt på å være med i 2017

OJ


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #89 Vegard Lucasen09. Oktober 2016, 10:48:29
Det er gode poeng, Ole Jørgen! Det er ikke lettvint å drive med racing helt alene, så i Corsaen bør vi prøve å legge til rette for at man kan delta uten å måtte ha et støtteapparat. Fadderordning i form av andre sjåfører er definitivt et godt forslag, da kommer man fortere "inn i varmen" også.

Jeg kan ikke se hvordan det skal hjelpe til med rekrutteringen å legge en avgift på nummer-reservering. Jeg reserverte et nummer ganske tidlig, for min del var det en del av motivasjonen for å komme i gang. Om det hadde kostet penger hadde jeg garantert ikke reservert nummeret så tidlig, og det hadde vært en ekstra kostnad som bidrar til frykten veldig mange har: Det er forferdelig dyrt å kjøre racing. Lisenser på fører, lisenser på bil, startavgifter, driftskostnader osv. I virkeligheten trenger det absolutt ikke å bli "forferdelig dyrt", det koster i stor grad ikke mer enn man gjør det til selv. Nødvendige lisenser er ikke mange kronene, selv om mange er av den oppfatningen. Jeg tror at Corsa-156'n er et godt bidrag til å rekruttere flere nye, sammen med god informasjon om hva man bør regne med av kostnader i sesongbudsjett for en innstegsbil.


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Lars Ola Amundsen09. Oktober 2016, 19:28:01
Vi har vært lenge borte, men kan bare gjenta igjen at intensjonen er å komme tilbake til serien.  Vi tok en tur til avsluttende løp i år på Rudskogen og traff noen av de gamle kjente sjoførene. De kjørte heller ikke av forskjellige grunner, solgt bilen og brann i bilen som måtte bygges opp. Vi har en bil i deler som må bygges opp. Dette er selvfølgelig innenfor rekkevidde, men tid for dette er problemet.  Vi har heller ikke for tiden ambisjoner for en hel serie, men heller å plukke ut noen løp og ta det for testing.  Å ta ut siste løp er i grunn ikke noe attraktivt som før, fordi sesong avgiften for hele sesongen kommer i tillegg til startavgiften.  Kanskje man kunne lempe på sesongavgiften på siste løpet da? Så kom flere og testet?

Andre ting jeg har fått med meg er at gentlemans reglene ikke står så høyt i hevd lenger, man kan like godt anse bilen ved start som kassert og være glad om man ikke har blitt påkjørt i løpet av to løp, og har en hel bil å ta med seg hjem!  Ikke morsomt å få en påkostet bil smadret av villmann på jag etter pokal som ikke er verdt noe i sammenligning med bilen som er smadret. Kan man med hånden på hjertet si at gentlemansregelen fortsatt gjelder og villmenn blir stoppet?

Når det gjelder forslag om startnummer avgift, så kan vi godt betale det, men tror i grunn at det vil bare medvirke til at flere som sitter på gjerdet vil falle fra, og det er vel ikke det man vil oppnå?

Min observasjon fra siste løp, til tross for flott vær, var at miljøet var blitt mindre, og noe av aktivitetene i pit var redusert.  Lengtet tilbake til tidligere miljø og aktiviteter sammen med kjente. Håper dette kommer tilbake når folk får bilene tilbake på bane igjen!

G.
"man kan like godt anse bilen ved start som kassert og være glad om man ikke har blitt påkjørt i løpet av to løp"

" Ikke morsomt å få en påkostet bil smadret av villmann på jag etter pokal som ikke er verdt noe i sammenligning med bilen som er smadret"

"Kan man med hånden på hjertet si at gentlemansregelen fortsatt gjelder og villmenn blir stoppet?

Dette er hva eventuelt folk ser av innlegget ditt og i verste fall kan dette skremme vekk potensielle deltakere til serien. Spesielt når mye av dette som blir nevnt ovenfor, overhodet ikke stemmer med virkeligheten. Så tenk, trykk, tal som vi sier i forsvaret. :)
 


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #6 Gabor Kovacs09. Oktober 2016, 20:13:47


Dette er hva eventuelt folk ser av innlegget ditt og i verste fall kan dette skremme vekk potensielle deltakere til serien. Spesielt når mye av dette som blir nevnt ovenfor, overhodet ikke stemmer med virkeligheten. Så tenk, trykk, tal som vi sier i forsvaret. :)
 


 Jeg svarer på grunnlag av erfaring av tidligere å ha blitt på kjørt to ganger, mens det i tillegg er det andre også som er blitt påkjørt av tullete førere.  Jeg trykker og står  for det, som vi sier i forsvaret! :)  Har absolutt ikke tenkt å starte noen debatt om dette, bare si ifra at det er uønskede hendelser!

G.


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Lars Ola Amundsen09. Oktober 2016, 21:38:40
Bra at du nå spesifiserer at du selv har blitt påkjørt,  samt noen andre. For i  det første innlegget kunne man jo få inntrykk av at det var garanti for å bli påkjørt hvis man stilte til start i serien😉
Men point taken! Peace out😀

Sees forhåpentligvis I 2017.

Lars Ola


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #176 - Arve Vassbotn10. Oktober 2016, 19:26:04
Viper'n kommer til neste år også, med kapasitet omtrent som i år.  ;)

Når det gjelder Gentlemansracing mener jeg bestemt at årets sesong er den beste hittil! Ja, det har vært insidenter i år også, men ikke på langt nær så alvorlig som det var en tendens til for en par, tre, fire sesonger siden.

I corsaens tiårige historie er det såvidt jeg husker kun tre biler som har byttet karosseri. Alle de var avkjøringer uten andre involverte. Med andre ord er det, av i snitt 25 biler, kjørt ca. 100 løp, ca. 25 000 runder i konkurranse, det dobbelte på trening og kvalifisering eller et sted rundt 180 000 km uten alvorlige ulykker. Vi har rekvirert ambulanse ut på banen en gang.
Det er ingen sovepute at det har gått så bra som det har gjort, men å si at bilen er vrak bare ved å stille opp er positivt feil. Jeg vil påstå at ingen kjører på andre med vond vilje, men at evnene ikke alltid står i forhold til innsatsen stemmer nok, og jeg tror nok at de som har vært der vet det inderlig godt.

Nå er ikke jeg og Viper'n det mest fryktinngytende våpenet på banen, men i løpet av våre 5 år på banen har vi kjørt skadefritt og vi fikk i år vårt første "kyss", litt gummi nederst på snøplogen.

Gentlemansracing foregår like mye utenfor banen som på. Corsaen er fortsatt av, for og med Gentlemen!


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Ola Esbjug11. Oktober 2016, 20:10:17
Den sesongavgiften syns jeg personlig er litt kjip. Jeg tror neppe jeg kommer til å kjøre en hel sesong med det første, men å hoppe inn og ta et løp nå og da har vært langt mer fristende. I fjor kjørte jeg et løp, og var egentlig mer enn nok fornøyd med det.

Hvis man skal straffes med 2000 kr ekstra for det så blir det for dyrt for de som kun ønsker å kjøre et løp innimellom.

Skjønner heller ikke helt hvorfor man skal måtte betale for å ha et fast nummer? I andre løp og rally får man utlevert nummer ved start.

Sett heller startavgiften så høyt at det bærer seg. Det blir mest rettferdig, enten man vil kjøre full sesong eller bare et løp.


Ellers så syns jeg egentlig at kjørekulturen har bedret seg fra de tidlige årene der det var mer armer og bein.  Nå skal det sies at det var mer å gjøre bak rattet på gamle rudskogen.  ;D
Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Mats Andersen11. Oktober 2016, 22:42:09
Skulle så gjerne vært med, men livets overraskelser har deverre satt en solid stopper for garasjeaktiviteten..
Motoren står i bilen, men gjenstår endel som jeg håper å få tatt hånd om i løpet av vinteren. jeg Jeg helt klart en av de som har tatt seg litt vann over hodet hva angår modifiseringer. Hadde vi hatt en bane rett rundt hjørnet hadde nok kjøreabstinensene vært enda sterkere..! hehe

Satser på enkelte utvalgte løp i 2017.

Er enig med Ola i at høyere startavgift høres bra ut i istedenfor en fast sesong inngangsbilett på 2000. Å kjøre en helg vil da bli meget dyrt. Tror ikke folk ellers vil dukke opp bare fordi de allerede har betalt engangsavgiften på kr 2000. Det er vel andre grunner til at man ikke kan stille til start. På en annen siden skjønner jeg behovet for å få penger i kassen ved inngang til sesongen.

Kan godt betale avgift for nummeret, men tror ikke det vil skaffe flere biler til serien..

Mats


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Jon-Even Johansen12. Oktober 2016, 09:49:29
Hva med en Rookie-pris?

Halv pris de to første løpene man stiller i? Kan de være en liten gulerot?


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 72 - Bo Wilhelm Kielland24. Oktober 2016, 14:53:55
Første hinder for å returnere på banen i 2017 er unnagjort. #74 har vært ute av stallen for første gang på ett år og har fått seg ny reg reim. Turte ikke å gjøre det selv, så det ble autovia som tok dette for en slump med daler. Når vi først var ute i friskluft så ble det en liten tur på grusbanen utenfor verkstedet. Tror #74 satt pris på det, men det gjorde ikke golf-folka som leier grusbanen.......

Da det vanskeligste er over så er bare å få bilen opp på bukker og gå gjennom understellet og litt annet pyssel igjen. heia!

bo  :)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Bjørnulv Stokkan24. Oktober 2016, 16:11:23
Ser frem til å se deg på banen igjen Bo, ikke bare I depo.
:-)

Bjørnulv


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #49 Ole Jørgen Reichelt25. Oktober 2016, 14:46:28
Kult Bo  :) Gleder meg til kappkjøring til våren  8)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Svein Fossum25. Oktober 2016, 20:56:46
Og sånn går no dagan. ::)
Kanskje blir vi ferdige til Karlskoga.

Team Fossum


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Svein Fossum25. Oktober 2016, 21:05:06
The Animal


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #8 - Marius Sorteberg26. Oktober 2016, 18:03:27
Team Big Fiat gir seg ikke. Vi kommer neste år også, men jeg blir veldig overrasket om vi rekker første løp. Det er et annet bilrelatert arrangement som begge medlemmene av teamet med følge skal på i pinsen, og ved siden av min bil står det nå en rekke pappesker.......

Motorbygging går sakte fremover likevel, men det er endel jobb å måle opp alt å få klaringer osv. til å bli riktig. Eneste komponent som mangler er å skrive ut et nytt innsug, men dette tar til gjengjeld tid ettersom det også skal tegnes først. 


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #176 - Arve Vassbotn14. November 2016, 10:07:45
Eneste komponent som mangler er å skrive ut et nytt innsug, men dette tar til gjengjeld tid ettersom det også skal tegnes først. 

3D printing i Corsaen!!

Corsa Italiana, ikkje berre Norges hyggeligaste racingserie, no også den mest teknoligisk innovative!!

Stå på kara!!  ;D


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #777 - Kai Wang-Erlandsen17. November 2016, 15:00:19
Ser ut til at det blir 1 stk 156 til i klasse 3 også gitt :)
Ikke meg altså - jeg satser på å finne litt mer turtall i Elegant'en og klare meg med den :)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 72 - Bo Wilhelm Kielland18. November 2016, 10:13:36
Ser ut til at det blir 1 stk 156 til i klasse 3 også gitt :)
Ikke meg altså - jeg satser på å finne litt mer turtall i Elegant'en og klare meg med den :)


Det gleder jeg meg til. God og driftssikker vogn dette. V6 eller 4?

Uansett tro jeg dette er konkurransedyktig i klasse 3, så velkommen til pappa Heine som får # 156

Bo


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #16 - Heine Pedersen18. November 2016, 14:41:54
4 :)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 72 - Bo Wilhelm Kielland18. November 2016, 17:03:21
Det blir spennende å matche en lett 4er mot en tung 6er......

Hva er oddsene på rundetider?


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Ola Esbjug18. November 2016, 22:05:17
Det blir spennende å matche en lett 4er mot en tung 6er......

Hva er oddsene på rundetider?

Null stress, firern er en fiat motor.  ;D


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #16 - Heine Pedersen19. November 2016, 09:39:51
Men mulig å ta ut en del effekt av den Fiaten  ;)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: 72 - Bo Wilhelm Kielland19. November 2016, 12:46:39
Har vært endel raske 4ere i England veit jeg,så det er nok mulig. Bilen er betydelig lettere og bedre vektfordelt med 4er så det e rnok mindre understyring. Blir spennende dette. uansett veldig bra med flere biler. Det er jo bare veldig gøy! :)


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Anders Lorange19. November 2016, 13:59:14
Hils the grand old man og gratuler!👍🏁nå får han også oppleve å se målflagget!


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: Ola Esbjug21. November 2016, 20:03:19
Har vært endel raske 4ere i England veit jeg,så det er nok mulig. Bilen er betydelig lettere og bedre vektfordelt med 4er så det e rnok mindre understyring. Blir spennende dette. uansett veldig bra med flere biler. Det er jo bare veldig gøy! :)

Selvsagt er det mulig. Supertouringbilene har jo firer.  :) Men man skal komme til mål også da.


Tittel: Sv: Hvor ble dere av? Kommer dere til neste år?
Skrevet av: #58 - Egil Kvaleberg17. Desember 2016, 22:06:31
#58 har i alle fall tenkt å stille. Har som utgangspunktet å prøve å få med meg alle løp i år :)