Corsa Italiana
17. Oktober 2017, 14:21:32 *
Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Nyheter:
 
   Hovedside   Hjelp Logg inn Registrer  
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 på: 15. Oktober 2017, 19:43:39 
Startet av #49 Ole Jørgen Reichelt - Nyeste innlegg av 7 Bjørn Ivar Iversen
Kan jo komme å hente kasse hos meg (gratis) å skru den opp,den er i orden så da ser du åssen den skal se ut   Øyerulling
Hilsen Bjørn Ivar Iversen

 12 
 på: 15. Oktober 2017, 18:18:39 
Startet av #49 Ole Jørgen Reichelt - Nyeste innlegg av #89 Vegard Lucasen
Girkasse er skrekkblanda glede.  Blunker Åpna min første i sommer, jeg hadde et stort hvitt lerret på gulvet som alt ble merket og lagt ut på i den rekkefølgen det ble tatt ut i. Det funka bra. Jeg hadde også en havarert delekasse som jeg åpnet først, det var veldig lærerikt. Kjekt å kunne åpne ei kasse uten risiko for å ødelegge noe som må funke.

147'n har allerede blitt en skummel konkurrent, og alt tyder på at det bare blir verre! Godt kjørt.

 13 
 på: 15. Oktober 2017, 13:42:15 
Startet av #49 Ole Jørgen Reichelt - Nyeste innlegg av #49 Ole Jørgen Reichelt
På tide med en oppdatering og status fra Nøtterøy. 2017-sesongen ble utrolig lærerik og veldig morsom. Litt mer tøys med bilen i år, i all hovedsak rundt girkassa, men mye mer moro på banen  Glad Mange spennende løp med fine fighter, og rundetidene ble bedre enn i fjorårets debutsesong. Racing er moro  Gliser Gliser
Tusen takk til alle i CI, dere er en herlig gjeng  Glad

Fikk kjørt åtte av ti løp, og tre bronseplasser og mange fjerdeplasser holdt til tredjeplass i klasse 3 og tiendeplass på sammenlagttabellen - godt fornøyd med det  Glad

I garasjen har 2018-sesongen startet, og først ut blir å finne en løsning på girproblemene. Har aldri åpna en girkasse før, men alt som gjøres i Fortunato-garasjen er "learning-by-doing", så det er vel bare å sette i gang og prøve (selv om det er litt skummelt).

 14 
 på: 10. Oktober 2017, 11:51:56 
Startet av #50 Thomas Stokkan - Nyeste innlegg av 72 - Bo Wilhelm Kielland
Kan få låne 156erns premieskap. Jeg får bare lov å ha det i kjellerboden.....


 15 
 på: 10. Oktober 2017, 11:26:20 
Startet av #50 Thomas Stokkan - Nyeste innlegg av #50 Thomas Stokkan
Sjå der ja!

Klart guten må ha eige hus! Men, så flink som han har vore å samle pokalar og plakettar i år så må då han få seg eiga premiehylle, skulle berre mangle!

Eg har ei "hylle" som har vorte for lita til "Viper'n" (forøvrig verdens beste Punto  Blunker ) den kan du få overta kostnadsfritt..... For du treng vel ikkje større hylle du?  Gliser Gliser Gliser Gliser

Takk nå ble han bare enda mer fornærma.. Få hylla til Punto'n a gett, akkurat som om ikke den var for liten til han også. makan!! Osteaktig Osteaktig Osteaktig


 16 
 på: 09. Oktober 2017, 11:10:13 
Startet av #50 Thomas Stokkan - Nyeste innlegg av #176 - Arve Vassbotn
Sjå der ja!

Klart guten må ha eige hus! Men, så flink som han har vore å samle pokalar og plakettar i år så må då han få seg eiga premiehylle, skulle berre mangle!

Eg har ei "hylle" som har vorte for lita til "Viper'n" (forøvrig verdens beste Punto  Blunker ) den kan du få overta kostnadsfritt..... For du treng vel ikkje større hylle du?  Gliser Gliser Gliser Gliser

 17 
 på: 07. Oktober 2017, 19:05:40 
Startet av #50 Thomas Stokkan - Nyeste innlegg av #50 Thomas Stokkan
God kveld i stua Blunker
Nr. 50 og jeg lurte på og ta oss en tur til Sverige og kjøre et siste løp for sesongen 2017, men etter en liten prat på kammerset fant vi ut at far i huset hadde en del ting som må ordnes og da hadde det bare blitt super stress. Så da fikk isteden lille hvit tappet seg for race water og påfylt 1.klasses frostveske slik at den ikke skal gå på en sprekk i vinter, samt at det er en smule bedre inhibitorer i glykolen en i vann.

Lille hvit hadde ikke noe lyst til å stå innpakket inne i garasjen, så han fikk sin egen lille plass i solveggen med havsutsikt. For å få plass måtte han krympe noen cm. på lengden. Men det gikk helt greit sa han for han syntes diffusoren var ørlitterann for lang. Det eneste han klaget litt på var at "væras beste Viper (Punto)" hadde egen pokalsamlingshylle. Og han mente på at det burde også han ha i leiligheten sin. Men der gikk grensa for far, det får heller bli en annen gang. Blunker


 18 
 på: 06. Oktober 2017, 21:59:23 
Startet av Jon-Even Johansen - Nyeste innlegg av #76 Terje Nilsen
#76 har tenkt litt på disse tinga her han å !
1.som boende på det sentrale østland er jeg positiv til å ha en helg til hos våre artsfrender i øst, men har forståelse for frustrasjon hos de i vest.
   har vi kniven på strupen her så må vi strekke oss litt alle sammen.
2. det må være greit.
3. av en eller annen grunn syntes jo jeg att dette her en hyggelig greie :-)
4. dette burde heller være en landskamp.
5. regelverkene kan med fordel gjøres like.
6. greit for meg.
7. dette er jeg med på, hadde vært hyggelig å hatt et felles juge møte for alle.
8. kjempe med litt heftigere oppdatering på sidene.

så sånn er det.

#76 er litt i tenkeboxen for et evt. klassebytte (oppover) så forslag mottas gjerne  Gliser

 19 
 på: 06. Oktober 2017, 15:51:35 
Startet av Lars Ola Amundsen - Nyeste innlegg av #176 - Arve Vassbotn
Eg kjenner meg veldig godt att i Rune sin beskrivelse av dette med lett, liten bil som ofte vel eit litt anna spor enn dei større tunge. Ja, eg bremsar seint og eg smett i luker der eg ser dei. Det er min måte å kompensere for liten motor, spesielt på vått føre har eg stor fordel av å være liten og lett. Til no har eg ikkje køyrd på nokon og ingen har køyrd på meg, muligens takka dei andre på bana? Eg og Marius kyssa lett i fjor og då fekk eg "smake eigen medisin" når Marius let att døra. Vi utveksla litt gummistriper og det var det.

Kan være at nokon oppfattar køyrestilen min som vel aggressiv, og held seg langt unna den "blå fare". Om det er tilfellet vær venleg og sei i frå! Eg tåler det veldig godt  Blunker Er ønsket at vi tek det litt meir piano, så er eg sjølvsagt med på det.

Ellers har eg same oppfatning som Jon Even, og vi får mykje skryt for oppførsel og gjennomføring av NBF.

 20 
 på: 06. Oktober 2017, 13:08:40 
Startet av Lars Ola Amundsen - Nyeste innlegg av Jon-Even Johansen

Hei Anders:-)

Om det er gentlemansaracing eller ikke er en stor diskusjon. Det som er udiskutabelt og mitt poeng tidligere er at mange på utsiden, også folk som har kjørt tidligere og lurer på og debutere, oppfatter det ikke på samme måte som deg. Derav kan det påvirke rekruttering i negativ retning.
Da bør vi alle jobbe for å børste av oss dette ryktet. Både med hvordan vi omtaler temaet, og viktigst hvordan vi håndhever reglementet. Dette vil sende signaler til hva som er akseptabelt og vil på sikt føre til en rettferdig og fair kjørekulturkultur.

Mats

Hei Mats.
Det ryktet må vi få bort. Skjønner ikke at noen oppfatter oss som "asfaltracingens  svar på bilcross".Synd hvis noen ikke starter i Corsa'n pga av det. Det vil alltid være incidenter i racing,noen er litt heite i toppen ,slik vil det alltid være , men corsaen er til syvende og sist en gentlemanns serie. Jeg må dog kunne påberope meg at jeg har en viss erfaring i løpet av disse årene !


Sakset denne fra den andre tråden...

Dette tror jeg er et et rykte som henger igjen fra den spede start hvor det var noen ting som skjedde pga. uerfarne piloter.
De siste 5-6 årene har ting bare gått bedre og bedre, og den gjennomgående tilbakemeldingen fra NBF-oppnevnte juryformenn, løpsledere og andre som er "på jobb" når vi kjører løp er at Corsaen er en fin gjeng, ryddig og bra kjøring etc. T.o.m. i rapportene som blir sendt inn har dette stått nevnt. Vi får alltid positive tilbakemeldinger om både det som skjer på og utenfor banen.

At vi med jevne mellomrom tar denne diskusjonen er bare bra slik at vi holder prinsippene i hevd, vi har jo alltid en rullering på deltagerne i og med at noen faller fra og nye kommer til.
Jeg synes de som har vært med noen år er flinke til å innlemme og veilede de ferkeste slik at de får en positiv opplevelse fra start av og kommer fort inn i "systemet"
Men vi skal heller ikke glemme at vi praksis kjører om kapp med biler på bane, og vi gjør det samtidig med våre medkonkurrenter, at ting skjer i kampens hete må vi ta høyde for.

JE

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder
XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!
Driftes av Dynamic Operations AS