Garasje besøk Scuderia Otto

Garasje besøk vol.2

Fra akershus nord reiser vi  ned mot planke byen i solfylte Østfold. Nærmere bestemt ute på ett jorde mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Team navnet er nytt men besetningen er langt fra noen rookies.

Jon Even Johansen som de fleste av oss kjenner godt, uten han ingen Corsa vil mange si. Dette er uansett en mann som har gjortt utrolig mye for våres kjære løps serie og mange av oss kan sikkert takke han i dag for at vi får lov til å leve ut guttedrømmen som vaskekte, semi profesjonelle racer bil sjåfører!

Team navn: Scuderia OTTO

Eier: Jon Even Johansen

Fører: Jon Even Johansen

Bosted: Fredrikstad

Alder: 49

Yrke: Designer

Bilen: A 112 Abarth 124216v Punto(ex J.hagen Edition)

Klasse: Coppa Mille

Debut Corsa Italiana: 2007

Besteløps resultat: 1 plass i 2009.

Beste resultat i totalcupen: 3 plass i Coppa 2009 og 19 plass i totalcupen i 2010.

Målsetning for 2017: Henge på Thomas!!

Kommentar: Jon Even vil fortsatt tro at han fortsatt er en glad amatør. Men vi får se utover sesongen om han glir over fra amatør til semi-pro. Jon Even var som sagt med på å starte Corsa Italiana for 11 år siden og har i all tid vært en

viktig nøkkel person i serien. Multi mann som fikser det meste. Men en løps serie som vi har, krever litt mer enn mange tror, så derfor har Jon Even de siste 5-6 årene vært opphengt i organisering etc av Corsa Italiana. Vi håper at andre kan melde seg på banen ifm med organisering slik at Jon Even får kjørt litt mer i år. Han har en stor forkjærlighet til coppa klassen og vil nok mest sannsynlig holde seg der i all overskuelig framtid.

Vi håper Jon Even får mye banetid i år og ønsker han lykke til med forberedelsene til sesongen 2017.


Corsa Italiana støttes av: