Garasje besøk Scuderia Otto del 2.

Garasje besøk vol 3.

Vi fortsatte såklart garasje besøket i Fredrikstad med andre mann i teamet, nemlig Kai Wang- Erlandsen. Kai var den som stort sett tok teknisk kontroll av bilene våre før løp i fjor. Dette er en tidkrevende og kanskje litt masete jobb, men Kai var alltid i godt humør og satte av god tid til hver ekvipasje. 2017 sesongen må vel flere dele på den tekniske delen, da Kai har planer om å kjøre litt selv. Med seg i teamet har han sønnen Felix som etter planen også skal kjøre, men da med junior lisens. Bra rekrutteringen starter tidlig. Kai jobber til daglig hos pedersen racing hvor han sannsynligvis får det beste innen updates til corsa vogna si.

h

Team Navn: Scuderia OTTO

Eier: Kai Wang-Erlandsen

Førere: Kai og Felix.

Alder: 54 og 16.

Yrke: Medarbeider Pedersen Racing

Bil: A112 1242 Fire, Megasquirt og Throttle bodies.

Klasse: Coppa mille

Debut Corsa Italiana: 2015.

Beste løps resultat: 3.plass

Beste resultat i totalcupen: 8 plass i coppa og 28 plass i total cupen.

Målsetning for 2017: Fullføre mest mulig løp og utvikle bilen.

Kommentar: Kai har vært opptatt av italienske biler helt siden barndommen og hadde i sin tid Alfasud som førstebil. Når Kai begynte å jobbe hos Pedersen Racing følte han ett ekstremt press til å hive seg med på Corsa Italiana, noe Heine Pedersen allerede var tungt inni. Kall det preging, men nå skal vel nesten alle ansatte hos pedersen racing kjøre i corsaen. Sønnen Felix har jo desverre ingen valg, siden han er arvelig belastet gjennom oppveksten i baksete på en Alfa 156.

Det skal bli spennende med en såpass ung rekrutt som Felix på banen, kan han slå sin far første sesongen tro? Uansett det kommer til å bli spennende å følge med på!

Lykke til i forberedelsene Scuderia OTTO og en ekstra lykke ønskning til Junior som skal ta lisens! Vi sees på banen!


Corsa Italiana støttes av: