Garasje besøk Tivoli svingen

Garasje besøk vol.4.

Da bar det opp igjen til hjemlige trakter for en titt i garasjen til Bjørn Ivar Iversen av noen også kalt Porter`n.  For mange er jo denne mannen det nærmeste man kommer Jesus i Alfa forstand, noen kaller han alfa guru, alfa magikeren og noen kaller han for gud! Man kan godt skjønne hvorfor folk sier dette, av og til er han en tryllekunstner og ekte reodor type som får ting gjort.

De senere årene har Ivers blitt mer og mer opptatt av løpsbiler og da såklart Corsa vogner. Han har vel bygd opp minst 4 corsa vogner og har vel også hatt fingeren med i flere. Så ingen skal vel si at Bjørn Ivar ikke bidrar med biler til serien?

Selv denne vinteren har det vel stått 3 corsa biler/prosjekter i tivoli svingen. En har fått ny eier(alfettaen) mens ett skikkelig gromt klasse 1 prosjekt venter fortsatt på nye eier!

Team navn: Bjørn Ivar Iversen

Eier: Bjørn Ivar Iversen

Bosted: Jessheim

Alder: 58

Yrke: Vaktmester

Bilen: Alfa Romeo GTV 116 Turbo.

Klasse: 1

Debut banekjøring: Dressmann cup 1992

Debut Corsa Italiana: 2008

Beste løpsresultat: 1. plass

Beste resultat total cupen:  1 plass i klasse 3 2011 og 4 plass i total cupen i 2016.

Målsetning for 2017: Vinne klasse 1 og kjøre alle løp!

Kommentar: Bjørn Ivar har i år fått fatt i en gammel vinner bil som tilhørte Kevin Hæreid Johansen. Denne bilen ble bygget i sverige i sin tid og er veldig bra satt opp. Men ivers nøyde seg ikke med det, så da ble det turbo bil da. Dette er en bil som skal bli vanvittig morro å se i aksjon.  Som trekkvogn har Bjørn Ivar fått tak i en skapelig bobil, slik at han skal være mest mulig uthvilt før raceday. 

Bjørn Ivar er klar for sesong åpning i sverige, men først skal han til våler nå i april og gjennomføre general prøve.

Vi ønsker Iversen en problemfri sesong oppkjøring og ønsker lykke til i Sverige 13. Mai.

I år lukter det beinharde fighter og banerekorder i klasse 1!

 

Corsa Italiana støttes av: