Informasjon om sesongen 2019

Til alle deltagere i Corsa Italiana

 

2019-sesongen

2019-sesongen begynner å ta form. Siden i fjor høst har vi arbeidet med å få på plass en terminliste som forhåpentligvis de fleste vil glede seg til. Vi arrangerer i år 12 løp fordelt på 6 løpshelger, på 4 forskjellige baner i Norge og Sverige. Hver deltagers 8 beste resultater vil telle i sammendraget. Forhåpentligvis blir dette en god løsning som gir mulighet for mye kjøring, samtidig som den tar hensyn til at ikke alle har anledning til å reise helt til Sverige to ganger i løpet av sesongen. 

 

Løp

Dato

Bane

Arrangør

1 og 2   

11. mai   

Karskoga  

CAR                            

3 og 4   

22. juni    

Rudskogen

KARN / NSK

5 og 6   

17. aug   

Vålerbanen (ID)          

KARN

7 og 8   

31. aug   

Vålerbanen 

BMW

9 og 10   

14. sept   

Knutstorp (Spettacolo)

CAR

11 og 12   

  5. okt      

Rudskogen                

KARN

 

Vi fortsetter det gode samarbeidet med BMW-klubben, og i år er de også invitert til å kjøre på Italiensk Dag på Vålerbanen. I tillegg er vi i dialog med andre klubber og racingserier, bla. NSK, så hvis alt klaffer blir det enda mer racing og mange flotte ekvipasjer å se på banen i årets sesong. 

 

Endringer i organisasjonsgruppen

I organisasjonsgruppen skjer det også noen endringer i år. Rune Risholt har gitt beskjed om at han ønsker å trekke seg fra teknisk gruppe, men vi har fått med oss en solid erstatter, Thomas Stokkan. Thomas burde jo være kjent for de fleste, og han har lang erfaring i Corsa-serien, så sammen med Jens Hagen og Stian Henriksen har vi en solid og erfaren teknisk stab for årets arrangementer. Tusen takk til Rune Risholt for hans innsats gjennom flere år, og velkommen om bord til Thomas. 

 

Serieaviften erstattes med KARN-medlemskap

Styret i Klubb Alfa Romeo Norge ønsker å sikre at klubbens midler primært brukes til å støtte aktiviteter for klubbens medlemmer, noe som er et forståelig krav. Styret i KARN har derfor besluttet at det ikke skal innkreves serieavgift for å kunne delta i Corsa Italiana i 2019, men at alle deltakere i Corsa Italiana melder seg inn i KARN og støtter klubben på den måten. Det vil derfor bli et krav for å kjøre i Corsa Italiana at man er medlem i KARN. Gyldig medlemskort, eller kvittering for innbetalt medlemsavgift, må fremvises ved innsjekk. Medlemskapet i Klubb Alfa Romeo Norge koster kr. 500.- pr år, og innbefatter bla. et abonnement på klubbens medlemsblad, Alfanytt, samt mange andre medlemsfordeler.  

De av våre deltagere som eventuelt ikke er medlem av klubben, kan melde seg inn på websiden https://klubbalfaromeonorge.appspot.com/selfservice/signup. På denne siden finner mant også informasjon om medlemsfordeler. Alternativt kan man sende en epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, adresse, epost og telefonnummer. Kravet om medlemskap gjelder ikke gjesteklasser. 

Da gjenstår det å ønske alle sammen lykke til med forberedelsene til årets sesong. Vi sees på Karlskoga i mai. 

 

Hilsen OP

 

Corsa Italiana støttes av: