Sesongåpning Karlskoga

Sesongstart nærmer seg med stormskritt og det er et par ting hver og en av deltakerne må gjøre før vi kan slippe til på banene i år.

Klubb Alfa Romeo Norge som er vår hovedarrangør og "ansvarlig" for at vi i hele tatt kan ha CI, har i samarbeid med styret i CI blitt enige om at serieavgiften frafaller. Men at samtlige fører i CI må ha gyldig (betalt) medlemskap i KARN (innmelding gjøres her: https://klubbalfaromeonorge.appspot.com/selfservice/signup)

 

Nytt regelverk for 2019-2021 med mindre endinger er godkjent av NBF og ligger tilgjengelig på hjemmesiden til CI (http://www.corsaitaliana.no/om-corsa-italiana/regelverk/153-regelverk-2019-2021)

Grunnet endrede vektgrenser i klassene er regnearket endret, lastes ned her: https://www.corsaitaliana.no/images/pdf/Corsa_Italiana_Klassekalkulering_2019_v1.xlsm

Nytt regneark skal fylles ut og sendes inn til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Påmeldingskort for hastighetsløp skal være ferdig utfylt og tas med av førere til samtlige løp. Er ikke disse forhåndsutfylt må dere bruke ekstra tid på dette ved innsjekk.Påmeldingskortet kan lastes ned her:  https://www.corsaitaliana.no/images/pdf/Pameldingskort.pdf

 

Tillleggsregler for løp 1 & 2 ligger her: https://www.corsaitaliana.no/images/pdf/Tilleggsregler_race1_2_2019.pdf

 

Når det kommer til påmelding til løp i Sverige er det en liten rutineforandring for oss nordmenn. De som ikke har opprettet konto på alfaromeo.org må gjøre dette: https://alfaromeo.org/Registrering?returnurl=https%3a%2f%2falfaromeo.org%2fKop-Salj%2fBanmotesanmalan  For så å betale startavgiften i deres nettbutikk.

 

For å holde oversikt og kunne holde påmeldingslistene på nett ajour ønsker vi også at dere melder dere på direkte til CI. Vi har dessverre utfordringer med systemet der dere er vant til å gjøre påmeldinger til løp. Derfor må vi inntil videre gjøre påmeldingene manuelt. Vi ber dere derfor sende mail med påmeldinger til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For deltakere som var med i fjor har vi dataene som ble sendt inn ved siste påmelding.  Dersom det ikke er endringer i dataene, trenger dere bare fylle ut de tre første feltene som er markert i rødt. 

 

Løp  
Startnummer  
E-post  
Klasse  
   
Bilmerke  
Bilmodell  
Chassis-/VIn nummer  
Årsmodell  
Vekt  
Transpondernummer  
Anmelders navn/Teamnavn  
Adresse, Pnr, Sted  
Telefonnummer  
Fører 1 Navn  
Fører 1 Lisensnummer  
Fører 1 Førerkortnummer  
Fører 2 Navn  
Fører 2 Lisensnummer  
Fører 2 Førerkortnummer  
Vognlisensnummer  
   

 

Corsa Italiana støttes av: