Nyheter fra styret - januar 2022

Terminlisten 2022!

Denne begynner å bli klar og ser slik ut:

Dato Bane Arrangør
7. mai Karlskoga CAR
11. juni Rudskogen KARN / Corsa Italiana
16. juli Rudskogen BMW CCN
6. august Vålerbanen KARN / Corsa Italiana ID
27. august Vålerbanen BMW CCN

I tillegg vil det være mulig å sanke poeng på ACR under midnattssol cupen som arrangeres av Porscheklubben 14 – 17 Juli PCN / ACR

Som dere skjønner, blir det ikke noen tellende Corsa Itraliana løp sammen med Racing NM i år. Men godt mulig det vil være mulig å delta sammen med Porschene dersom noen ønsker løps trening.Sjekk eventuelt nettsiden til racing NM ( www.racingnm.no )

Stradale gruppen! Egil Johannesen trer av som leder for denne gruppen. Det er Pr dags dato ikke utnevnt noen ny leder for gruppen, men Corsa styret ønsker å invitere ny leder til et tettere samarbeide spesielt med tanke på markedsføring, da dette er viktig for økonomien på løps / stradale arrangementene.

Nytt bilsport forbund! Amcar og NAF er i startgropen med et nytt Bilsport forbund, de håper å være på banen i løpet av 2022. Vi følger med på hva som skjer og vurderer fortløpende fordeler og ulemper for Corsa Italiana. Få bilen klar, det er snart vår! Det er ikke mange dagene igjen til første løp, og i år drømmer vi om 30 biler til start. Vi trenger virkelig å å få opp antallet deltagere igjen

MVH Styret

Oppfordring: BRUK Corsa Italiana forumet !!

PS Vi planlegger ett nyhetsbrev om hvordan komme i gang å kjøre Corsa Italiana, en viktig bit der er bil. Så har du en racerbil du ønsker å selge. Send meg en melding via forumet e-post eller annet vis. (Rune Risholt). Så er det mulig den får litt oppmerksomhet.

Corsa Italiana støttes av:

               

  

Les mer....