Nye nettsider

Etter å ha vært i drift siden 2007 var våre nettsider utdatert på mange måter. Vi satte derfor i gang med en oppgradering, og resultatet har du foran deg nå. Vi håper du vil like sidene

Vi er så heldige at vi i våre rekker har folk med kunnskap også på dette området. Tor Willy Austerslått har sørget for å holde styr på det tekniske. Ny server og moderne programvare vil forhåpentlig sørge for at siden er stabil og tilgjengelig.
Olav Barhaugen har brukt en del av fritiden (og en del av arbeidstiden) til å sette opp siden og fylle den med innhold. Han vil også ta seg av den jevnlige oppdateringen, sammen med Trond Andersen og øvrige bidragsytere.
Vi vil legge ut et referat fra hvert enkelt løp, sammen med noen bilder og selvfølgelig resultater.
Det lå mange gamle bilder og historier på de gamle nettsidene. Mye av det var av tekniske grunner ikke lengre tilgjengelig på siden. Dette er tatt vare på, og vil etter hvert bli lagt ut på denne siden.
Vi ønsker også bidrag fra dere når det gjelder innhold på sidene. Tar du bilder eller film som du vil dele med andre tar vi imot det med glede. Vi oppfordrer også alle deltakere til å skrive litt om seg selv og bilen sin. Som dere ser har vi begynt på en presentasjon av alle deltakerne, men foreløpig er det i beste fall et bilde. Her trenger vi hjelp. Send gjerne ditt bidrag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Si også fra om det er noe som du ser burde vært annerledes, eller om det er noe som ikke virker som det skal på enkelte typer datamaskiner eller mobile enheter.

Vi har også opprettet vår egen youtube-konto. Der er det dårlig med egne filmer foreløpig, men vi abonnerer på flere av dem som legger ut film fra corsaløpene. Gi oss beskjed om det er flere aktuelle filmskapere å abonnere på. Klikk på youtube-logoen under for å komme til siden vår der. Men vær forberedt på at det kan bli noen timer foran skjermen.
Husk også på å følge oss på facebook, der vil vi også komme med jevnlige oppdateringer når det er noe å melde

       
 

Corsa Italiana støttes av: