Sesongen 2014 er over

Sesong 8 i Corsa Italiana er nå historie, og vi takker alle involverte for nok en trivelig sesong på racerbanen.

Årets siste løp på Rudskogen var strålende, i likhet med resten av sesongen. Bortsett fra en våt start på Karlskoga i mai, har vi hatt pent vær. Alle arrangementer har gått relativt smertefritt, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra både førere, banemannskap og baneeiere. Corsa Italiana lever opp til sitt slagord om Norges hyggeligste racingserie.

Som vanlig ble sesongen avsluttet med bankett og premieutdeling. I tillegg til dagens to løp ble det delt ut pokaler til sammenlagtvinnere i de forskjellige klassene, og sammenlagt totalt, uavhengig av klasse. Dessverre ble det en feil i utregning av poengsummene i totalsammendraget.

Scuderia Racing –Lødeng/Bjune fikk feilaktig tildelt 2.plassen etter at vi i poengberegningen ikke hadde fjernet deres to svakeste poengsummer fra beregningsgrunnlaget. Dermed ble alle deres 10 løp regnet med i tellende poengsum. Scuderia Racing sin korrekte plassering skulle vært en fjerdeplass i sammendraget. Dette er den korrekte oppstillingen over sammenlagtseiren for sesongen 2014:

1. Ivar Olafsen
2. Leif Arne Johnsen
3. Anders Lorange

Vi har tatt kontakt med de berørte (Leif Arne Johnsen, Anders Lorange og Leif Lødeng/Jørgen Bjune) og beklaget feilen og at vi ikke oppdaget denne i tide slik at vi kunne annonsere de korrekte sammenlagtplasseringene under banketten. Vi vil for fremtiden sørge for bedre kvalitetssikring av resultatene før de presenteres.

Øvrige klassevinnere:

Klasse 5: Leif Arne Johnsen
Klasse 4: Bo W. Kielland
Klasse 3: Audun Larssen
Klasse 2: Scuderia Racing Leif Lødeng/Jørgen Bjune
Klasse 1: Ivar Olafsen

Vi kommer tilbake med mer inngående rapport fra helgens løp når vi har fått hvilt ut og samlet trådene.

Fullstendige resultatlister finner dere på "resultater". Takk for i år, og velkommen tilbake neste år. 

Corsa Italiana støttes av:

               

  

Les mer....