Sesongstart 2019

Informasjon til som skal på Karlskoga!
 
Sesongstart nærmer seg med stormskritt og det er et par ting hver og en av deltakerne må gjøre før vi kan slippe til på banene i år.
Klubb Alfa Romeo Norge som er vår hovedarrangør og "ansvarlig" for at vi i hele tatt kan ha CI, har i samarbeid med styret i CI blitt enige om at serieavgiften frafaller. Men at samtlige fører i CI må ha gyldig (betalt) medlemskap i KARN (innmelding gjøres her: https://klubbalfaromeonorge.appspot.com/selfservice/signup)
 
Nytt regelverk for 2019-2021 med mindre endinger er godkjent av NBF og ligger tilgjengelig på hjemmesiden til CI (http://www.corsaitaliana.no/om-corsa-italiana/regelverk/153-regelverk-2019-2021)
Grunnet endrede vektgrenser i klassene er regnearket endret, lastes ned her: https://www.corsaitaliana.no/images/pdf/Corsa_Italiana_Klassekalkulering_2019_v1.xlsm 
Nytt regneark skal fylles ut og sendes inn til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Påmeldingskort for hastighetsløp ligger som lenke her:
https://bilsport.no/wp-content/uploads/2017/08/pameldingskort_for_h-lop_-Bilcross.pdf
 
Denne skal være ferdig utfylt og tas med av førere til samtlige løp. Er ikke disse forhåndsutfylt må dere bruke ekstra tid på dette ved innsjekk.
 
Når det kommer til påmelding til løp i Sverige er det en liten rutineforandring for oss nordmenn. Påmelding gjøres som normalt via www.corsaitaliana.no.
Så til det "nye": De som ikke har opprettet konto på alfaromeo.org må gjøre dette: https://alfaromeo.org/Registrering?returnurl=https%3a%2f%2falfaromeo.org%2fKop-Salj%2fBanmotesanmalan
For så å betale startavgiften i deres nettbutikk.

Corsa Italiana støttes av: