Organisasjon

Corsa Italiana er organisert som en avdeling under Klubb Alfa Romeo Norge. Alt arbeid som utføres med planlegging og organisering er på frivillig basis. Under løp leier vi inn profesjonelle aktører til sanitet og banemannskap. Teknisk arrangør for løpene er NAF Vålerbanen..  

Generelle forespørsler bes rettet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tekniske spørsmål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Henvendelse angående nettsiden Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Våre nøkkelfunksjonærer er:

      

Ole Petter Friberg            Jon Even Johansen  Erik Narverud Henning Pettersen
Leder   Nestleder Teknisk leder Webmaster
Tlf. 951 49 383 Tlf. 951 06 967    
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Corsa Italiana støttes av:

               

  

Les mer....